تبلیغات
تغذیه ی سالم - غذاهای گیاهی(3) استامبولی پلو با سویا و نخودفرنگی
تغذیه ی سالم
مصرف غذاهای سالم و گیاهی = تناسب اندام + سلامتی
دوشنبه 10 مرداد 1390

غذاهای گیاهی(3) استامبولی پلو با سویا و نخودفرنگی

دوشنبه 10 مرداد 1390

نوع مطلب :آموزش پخت غذا، 
نویسنده :سهیلا رایانی

استا مبولی پلو با سویا و نخود فرنگی:
مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
برنج ایرانی                  3 پیمانه
سبوس دوم برنج        1قا شق غذاخوری سر صاف
نمک                              به میزان لازم
روغن مایع                   2قاشق غذاخوری
___________
3-4ساعت قبل از پخت ، برنج را با 3-2آب میشوئیم ، سپس به ازاء هر پیمانه برنج ، یک پیمانه آب اضا فه می کنیم. نمک و سبوس دوم برنج را با برنج و آّب آن در قابلمه میریزیم و مخلوط می کنیم. و 2قاشق غذاخوری روغن مایع اضا فه مینمائیم. بعد ازجوش آمدن ، حرارت اجاق گاز را کم می کنیم تا آب برنج خشک شود. و مخلوط آماده شده از قبل را روی برنج میریزیم و بعد از دم کشیدن در دیس مخلوط می کنیم.
برای تهیه ی مخلوط آن:
سویای مکسوی             2بسته
نخود فرنگی پخته           1 لیوان 
گوجه فرنگی                 3عددمتوسط
پیاز                             1عددمتوسط
ادویه جات معطر            1قا شق چایخوری
زردچوبه                       نصف قا شق چایخوری
زعفران آب شده             2-1قا شق غذاخوری
روغن مایع                   4-3قا شق غذاخوری
سویا را حدود 5 دقیقه در آب گرم خیس می کنیم تا دانه های آن نرم شوند ، سپس در آبکش میریزیم و با دست فشار میدهیم تا آب اضا فی آن خارج گردد. پیاز را ریز می کنیم، با مقدار کمی آب در قابلمه میگذاریم تا کمی نرم شود سپس ادویه جات معطر، زردچوبه، سویا و روغن مایع را اضا فه کرده و هم میزنیم و آنگاه نخود فرنگی آماده از قبل را بعلاوه ی زعفران آب شده ونصف لیوان آب اضا فه می کنیم تا سویا با حرارت ملایم کاملا بپزد.
3عدد گوجه فرنگی را که از قبل پوست گرفته و در مخلوط کن آماده کرده ایم +نمک به غذا اضا فه می کنیم ، حدود 15-10دقیقه بعد مخلوط ما آماده است. که به برنج طبق دستور بالا اضا فه مینمائیم.
برای تسریع در کار میتوانیم ابتدا مخلوط را آماده کرده و کنار بگذاریم و بعد برنج را آماده کنیم.